Llom amb llet

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Utensilis

Una safata per anar el forn.

Elaboració

Posem el llom a la safata, el salpebrem i posem canyella amb pols per davant i darrera, i tirem l'oli i el litre de llet, el tapem amb paper de alumini i al forn.
El forn el tindrem a 200º de temperatura, quant comenci a bullir l'abaixarem a 150º, no pot anar massa de pressa perquè podria quedar molt espès i sobtat. De tant en tant aneu regant el tall amb el seu suc.
Mig hora abans de apagar el foc i tirarem els xampinyons i estarà llest.
El deixem refredar per poder tallar-lo.
La llet queda agrumollada, va molt be amb una forquilla xafar els grumolls que ha quedat de la cocció, els xampinyons els haurem retirat per tal de no xafar-los, llavors i tirarem mig got d'aigua i posarem el llom tallat i els xampinyons que havíem retirat posteriorment.
Encendrem el forn a temperatura alta durant uns 20 minuts que torni a bullir i es begui l'aigua... i el llom estarà llest.

1h 20min

Notes

Es una recepta molt fàcil de fer i el resultat es força bo.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se