Ordi perlat amb espinacs i formatge mozzarella

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posa l'ordi en aigua freda a remullar durant la nit.
Pica finament la ceba.
Escorre l'ordi.
Escalfa lleugerament l'oli, salteja la ceba, afegeix l'ordi i cuina breument.
Desglaça amb el vi.
Aboca el brou necessari, gradualment, i cou a foc lent uns 10 minuts fins que estigui cuit però encara al dente. (es cuina com si fos un risotto)
Mentrestant, pica finament els espinacs.
Talla la meitat de la Mozzarella en daus.
Barreja els espinacs i l'oli restant a l'orzotto.
Assaona amb sal i pebre.
Agrega l'altra resta de Mozzarella, a l'orzotto, adorna amb unes fulles d'espinacs i serveix immediatament.

Notes

Aquesta és una recepta italiana que com podeu imaginar, és similar al tradicional risotto, la principal diferència és que en lloc d'arròs, per a la seva elaboració s'utilitza ordi perlat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se