Pizza de patata amb mongeta verda i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 180 graus.
Renta les patates i talla a rodanxes fines.
Barreja les patates amb l'oli, i assaona amb sal i pebre.
Talla la ceba en cèrcols fins i agrega a la barreja anterior, aboca a la safata folrada en paper de forn.
Talla la cansalada a tires fines, i distribueix pel damunt.
Col·loca la safata a la meitat inferior del forn durant aproximadament uns 30 minuts.
Mentrestant, agrega per sobre les mongetes verdes, cuites prèviament al dente, refredades amb aigua freda i ben escorregudes.
Distribueix la mozzarella pel damunt i assaona amb sal i pebre
Enforna de 5 a 10 minuts més, o fins que es fongui el formatge.
Escampa la sajolida sobre la pizza de patata i serveix immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se