Amanida tèbia de formatge de cabra
Ingredients
- 70 g d'amanida Gourmet
- 80 g de "rulo" de formatge de cabra
- Una llesca de pa de motlle
- 35 g de bacó a tiretes primes
- 25 g de panses de Corint
- 30 cc d'oli d'oliva
- Vinagreta de vinagre de Mòdena
- Reducció de vinagre balsàmic
Opcional:
- Tomàquets xerry
- Anous o pinyons
Utensilis
Un motllo circular per tallar el pa.
Elaboració
Posem les panses a remull amb aigua calenta durant 5 minuts o freda durant 30 minuts i a continuació les colem.
Fregim el bacó amb l'oli i reservem.
Amb un motllo petit, tallem una rodona de pa de la mida del rulo de formatge i la torrem lleugerament.
Posem el formatge a sobre del pa i el gratinem fins que estigui una mica fos.
Coloquem els enciams en un plat i anem posant per sobre: les panses, el bacó fregit i la rodanxa de formatge amb el pa.
Podem decorar l'amanida amb els tomaquets xerry tallats per la meitat i els fruits secs.
Ho amanim tot amb l'oli de fregir el beicon i amb la vinagreta.
Li tirem per sobre un cordonet de reducció de vinagre balsàmic.
Notes
La vinagreta de vinagre de Mòdena es pot fer amb: 200 cc d'oli d'oliva verge, 50 cc de vinagre de Mòdena, sal i pebre. També li podem posar una culleradeta de mostassa. Posem tots els ingredients en una setrillera i els barregem bé fins que quedi una salsa ben emulsionada.
Comparteix aquesta recepta: