Gelat amb pesto dolc
Categoria:
Tipus de plat: Gelat
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per el pesto dolc:
- 25 grams d'ametlles mòltes
- 1 manat d'alfàbrega (20 grams de fulles)
- 20 grams de sucre
- 1 cullerada d'oli d'oliva verge
- ½ llimona orgànica (una mica de pell ratllada i ½ cullerada de suc)
- 2 cullerades de crema agra gelada
- 20 grams de merenga esmicolada gruixuda
Elaboració
Per el pesto dolc:
Aixafa finament, en el morter, les ametlles, l'alfàbrega, el sucre, l'oli, la ratlladura i el suc de llimona.
Serveix 1 bola de gelat en un plat, pel damunt escampa el merengue i a sobre, el pesto dolc.
Decora amb unes fulles d'alfàbrega.
Comparteix aquesta recepta: