Hamburguesa d'arròs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Cuina l'arròs rodó en aigua bullent amb sal.
Escorre i deixa refredar.
Aboca la salsa de soja en un bol.
Talla el salmó cru en tires fines i marina amb la salsa de soja.
Renta, i talla el cogombre a rodanxes.
Pela i talla a rodanxes l'alvocat.
Amb l'ajuda d'un cercla metàl·lic, fes dos pastissos d'arròs.
Col·loca un pastís en cada plat i unta amb puré d'alvocat, col·loca a sobre rodanxes de salmó, rodanxes de cogombre, rodanxes d'alvocat i 3 llagostins pelats.
Omple un bol o una tassa (del mateix diàmetre del pastís utilitzat) i aboca sobre l'hamburguesa d'arròs.
Reprodueix el procediment per a la segona hamburguesa.
Escampa llavors de sèsam, pel damunt i serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se