Cassola d'espinacs amb pomes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Posa les panses en remull, en aigua tèbia.
Neteja els espinacs frescos, renta diverses vegades amb aigua corrent per eliminar la brutícia.
Pela les escalunyes, i talla en cubs petits, a continuació, fregeix en una paella amb una mica de mantega i una mica d'oli.
Treu els cors de les pomes, deixa la closca, talla a cubs petits i afegeix al sofregit d'escalunyes. (Reserva els talls, en forma de lluna, d’1 poma)
Agrega també les panses ben escorregudes del remull, junt amb els espinacs nets.
Afegeix sal, tapa i deixa coure a foc lent durant 7 minuts.
Després d'aquest temps, afegeix la pela ratllada de mitja llimona.
Per separat, salta la poma reservada i tallada a llunes en una mica de mantega ben calenta.
Quan estigui cuita, posa els espinacs en plats individuals i adorna amb trossos de poma.
Perfuma el plat, amb una generosa mòlta de pebre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se