Tàrtar d'ous amb espinacs

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Tàrtar:

Espinacs:

4 racions

Elaboració

Tàrtar:

Bull els ous 10 minuts, amb l'aigua suficient.
Deixa que es refredin una mica.
Barreja bé, el mato amb la mostassa, el cogombre fresc, els cogombres en vinagre, l'estragó, la sal, el pebre i el pebre vermell.
Pela els ous, i talla en cubs petits, barreja amb cura en la massa del mató.
Si cal liquar, agrega una mica de llet.

Espinacs:

Cuina els espinacs al vapor amb l'all i la mantega.
Afegeix sal.
Cuina fins que totes les fulles s'han ensorrat.
Col·loca el tàrtar i els espinacs en els plats i escampa el cibulet picat ben fi, pel damunt


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se