Galetes de patata i formatge gratinades

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Farciment:

3 racions

Elaboració

Pela les patates i talla rodanxes gruixudes, sala i escampa pebre vermell per sobre.
Col·loca les rodanxes de patata a la safata coberta amb paper de forn.

Farciment:

Barreja tots els ingredients, i assaona al gust amb sal i pebre.
Unta el farciment, sobre cada rodanxa de patata.
Col·loca la safata al mix del forn, preescalfat a 220 graus i gratina de 8 a 10 minuts.
Serveix amb verdures o una bona amanida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se