Farcellets de col amb carn picada i cama-secs
Ingredients
- 1 Col
- 320 g de Carn de porc picada
- 200 gr de cama-secs
- 1 Llesca de pa remullat amb llet
- Farina
- 1 Raig de vi ranci
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Oli d’oliva
- Aigua
Per fer la picada:
- 2 Dents d’all
- 1 Grapat d’ametlles
- 2 Galetes maria
Elaboració
Netegem la col, retirem els nervis més gruixuts, i la rentem.
Escaldem les fulles de col i les eixuguem sobre un tovalló.
Fem una barreja amb la carn picada, la molla de pa i ho salpebrem.
Posem en el centre de cada fulla una cullerada de la carn preparada (prèviament, en una paella amb una mica d’oli i sal, hem cuit la carn uns 5 minuts). Emboliquem la carn amb la fulla fent un farcellet. En una paella amb una mica d’oli saltem els cama-secs.
Enfarinem els farcellets i els fregim fins que quedin rossos.
Els col•loquem en una cassola, fem la reducció del vi ranci, hi afegim la picada i ho deixem coure a foc lent una mitja hora, 15 minuts abans del final de la cocció, hi afagim els cama-secs.
Comparteix aquesta recepta: