Gelats de xocolata i de fruites de bosc sense llet

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Gelat de xocolata:

Gelat de fruites del bosc:

1 racions

Utensilis

Licuadora

Elaboració

Gelat de xocolata:

1) Posem a bullir la beguda d'ametlles en un cassó
2) Quan comenci a bullir retirem i hi evoquem la xocolata trossejada a dins i remanem fins que tot quedi integrat, quan això passi hi posem la margarina vegetal i, de nou, remanem fins que la barreja quedi homogenia
3) En una licuadora hi posem la banana congelada, que haurem retirat uns 20min abans del congelador, la cullereta de vainilla i les 2 cullerades de cacao en pols. A sobre hi evoquem la barreja de xocolata i llet d'ametlles ja tèvia
4) Ho triturem tot junt, ajudant amb un morter si veiem que alguns trossos de banana no s'integren a la barreja
5) Col·loquem la barreja en un tupper i reservem en el congelador durant 1h- 1'5h
6) Ja tenim Gelat de xocolata!!

Gelat de fruites del bosc:

1) Posem en una licuadora les bananes congelades, els fruits del bosc i l'essència de vainilla
2) Ho xafem una mica amb un morter perquè es comenci a barrejar
3) Hi evoquem el 1/2 got de beguda d'ametlles que haurem escalfat prèviament al microones
4) Triturem tota la barreja fins obtenir una barreja cremosa
5) Tallem els fruits del bosc extre a trossets i els posem dins de la barreja remenant perquè quedin homogeniament repartits
6) Evoquem en un tupper i deixem congelar durant unes hores
7) Ja tenim gelat de fruites del bosc!

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se