Púding nadalenc de pomes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Renta les pomes, pela, talla a daus i ofega en un pot amb la mantega i una cullerada de sucre.
Bat els ous amb el sucre restant.
Incorpora la llet la poma i els melindros trossejats.
Remou amb unes varetes manuals.
Unta un motlle de púding amb caramel líquid.
Aboca la massa i cou al bany maria al forn a 180 graus durant uns 40 minuts. Punxa amb un escuradents per veure si el púding està en el seu punt.
Deixa refredar i talla en porcions individuals, pots decorar amb unes fulles de menta i un raig de caramel.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se