Cols de Brussel·les estofades amb xixorrites

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana
Un cassó gran
Una escorredora
Uns estalvis
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en un cassó amb: aigua, sal i un brot de julivert, bullim les cols de Brussel·les tallades en dues meitats fins que són cuites al "dente" i les reservem un cop escorregudes.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la ceba picolada, els alls aixafats i el llorer.
Quan tot plegat és ben fregit, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet, un got de vi i deixem que redueixi. Tot seguit, afegim les xixorrites, les cols de Brussel·les, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns quinze minuts més, abans de servir-ho a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

4min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se