Risotto de bolets variats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Neteja els bolets i tall en funció de la mida.
Escalfa el brou de pollastre.
Sofregeix la ceba en l'oli, afegeix la fulla de llorer la pols de ceps i l'all premsat.
Agrega l'arròs i salta fins que l'arròs quedi impregnat amb l'oli.
A continuació, aboca el vi i deixa que redueixi.
Aboca ¼ del brou calent, la sal i el pebre. Cuina fins que l'arròs lagí absorbit, remena de tant en tant, aboca la resta de brou i cuina fins que l'arròs estigui al dente i cremós.
Fregeix en la mantega, a foc vigorós, petites porcions de bolets, i barreja amb el risotto, agrega el formatge parmesà, barreja tot bé i escampa pel damunt el julivert picat ben fi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se