Amanida tébia de pesols

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una paella sofregim el daus de bacó.
Quan estiguin daurats els retirem i en la mateixa paella, afegim una mica d'oli d'oliva i sofregim el porro i els alls ben picats. Salpebrem.
Afegim els daus de bacó i el brou de pollastre, i deixem reduir el brou a la meitat.
Escorrem el pèsols de l'aigua i afegim a la paella, remenem, salpebrem i retirem la paella del foc.
Piquem la menta ben fina i afegim en un got. Posem l'oli d'oliva fins a la meitat i remenem.
En el plat, posem una base d'escarola, afegim els pèsols, una cullerada d'oli de menta i els talls de pernil.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se