Rovellons cuits amb el seu suc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un wok o una paella gran
Una safata rodona de porcellana blanca
Una batedora elèctrica
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, rentem els rovellons a raig d'aixeta, els tallem en trossos regulars, els salpebrem i els fiquem en el wok o la paella amb un raig d'oliva a foc baix.
Anem remenant-los amb l'ajud de'una espàtula de fusta, fins que ja estiguin cuits al nostre gust.
Els afegim una mica de picada, ho remenem una mica, i ja els podrem servir a taula en la safata rodona de porcellana blanca.

1h

Notes

Encara que a la comarca del Baix Camp i les muntanyes de Prades la temporada del rovelló comença el dia 12 d'Octubre, en el mercat central de Reus ja podem trobar rovellons a la parada de l'amic Pere Margalef.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se