Mousse de foie amb gelatina de Pedro Ximénez
Recepta per thermomix
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 GR de iogurt grec
- 250 GR de foie mi-cuit (es pot posar un semblant més econòmic)
- Sucre al gust
Per la gelatina:
- 1/4 de litro de Pedro Ximénez
- 50 GR de sucre
- 3 fulles de gelatina
Elaboració
Mousse: es barreja el mousse i el foie a la thermomix a velocitat 3, temperatura 80 i durant dos minuts. S'afegeix sucre al gust tenint en compte el grau d'acidès del iogurt i del foie. Servir a les copes i immediatament es posa a la nevera. Per fer la gelatina es posa un got de vi (ple) en un bol i es posen les tres fulles de gelatina, després d'uns 10 minuts es posa a la thermomix 10 minuts, temperatura varoma i velocitat 1, després es posa a la nevera perquè cuatlli. La recepta que jo vaig seguir aconsella a tornar-la a passar pel robot just quan estigui cuatllant però vetllant que no faci escuma i posar-la a sobre de la mousse. Tot i això jo aconsello tallar-la a trocets molt petits.
La barreja de sabors es molt bona
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
2663 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.