Mousse de foie amb gelatina de Pedro Ximénez

Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 GR de iogurt grec
  • 250 GR de foie mi-cuit (es pot posar un semblant més econòmic)
  • Sucre al gust

Per la gelatina:

  • 1/4 de litro de Pedro Ximénez
  • 50 GR de sucre
  • 3 fulles de gelatina

Elaboració

Mousse: es barreja el mousse i el foie a la thermomix a velocitat 3, temperatura 80 i durant dos minuts. S'afegeix sucre al gust tenint en compte el grau d'acidès del iogurt i del foie. Servir a les copes i immediatament es posa a la nevera. Per fer la gelatina es posa un got de vi (ple) en un bol i es posen les tres fulles de gelatina, després d'uns 10 minuts es posa a la thermomix 10 minuts, temperatura varoma i velocitat 1, després es posa a la nevera perquè cuatlli. La recepta que jo vaig seguir aconsella a tornar-la a passar pel robot just quan estigui cuatllant però vetllant que no faci escuma i posar-la a sobre de la mousse. Tot i això jo aconsello tallar-la a trocets molt petits.
La barreja de sabors es molt bona


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

2663 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: