Maguro tàrtar (de tonyina) amb salsa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

Pel tàrtar:

Per la salsa:

1 racions

Elaboració

Elaboració del tàrtar:

Amb un ganivet molt afilat, tallem a trossos no massa petits la tonyina. Fem com muntanyes amb un motlle i sobre la tonyina, hi posem el rovell d’ou amb una mica de sal gruixuda. També hi posem per sobre, cibulet picat ben fi i l’alga nori (previament torrada), ratllada.

Elaboració de la salsa:

Piquem el més fi posible tots els ingredients que es poden picar. Els afegim a la soja. Ho remenem bé i la servim amb el tàrtar.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se