Rostit de gall d'indi amb gambes i bolets
Ingredients
- 1 gall d'indi
- 6 cebes
- 2cabesa d'alls
- 4fulles de lloré
- 8 gambas
- 1/2 kg de bolets
- Sal
- Oli
- 1 copa de conyac
- 4 rametas de lloré
Elaboració
En una cassola gran si pot ser de test millor, es possa l'oli, un bon rag d'oli de oliva ,cuan está calent si possa el gall d'indi tallat a bossins grosos, es tapa cuan esta una mica cuit, es possa la ceba a talls, la sal, els alls senses amb pell i el lloré.
Es ba nan remanan a foc mitjà.
Cuan está mig cuit si afeigeixen les gambes i els bolets.
Cuan está casi cuit si afaixeig la copa gran de conyac, es deix redui, remaná amb cura, es tasta i fora.
Notes
EL tall al mig, les gambes i els bolets a la boreta amb una rameta de romé petita.
Comparteix aquesta recepta: