Rostit de gall d'indi amb gambes i bolets

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola gran si pot ser de test millor, es possa l'oli, un bon rag d'oli de oliva ,cuan está calent si possa el gall d'indi tallat a bossins grosos, es tapa cuan esta una mica cuit, es possa la ceba a talls, la sal, els alls senses amb pell i el lloré.
Es ba nan remanan a foc mitjà.
Cuan está mig cuit si afeigeixen les gambes i els bolets.
Cuan está casi cuit si afaixeig la copa gran de conyac, es deix redui, remaná amb cura, es tasta i fora.

45min

Notes

EL tall al mig, les gambes i els bolets a la boreta amb una rameta de romé petita.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se