Arròs amb fesols i naps

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Trossegem la carn, costella i orella de porc. La posem en un perol amb una mica de brou de verdures (que cobreixi la carn i anem vigilant per si cal posar-ni més). Quan calculem que està a mig coure, hi afegim els naps trossejats a tires de la mida aproximada d'un grill de taronja i les pastanagues tallades a rodanxes. Quan estigui tot ja gairebé cuit, sofregim en una paella, amb una mica d’oli, una cullerada de postres de pebre vermell, immediatament, ho tirem tot al perol, juntament amb una mica de pebre negre mòlt. Ho deixem bullir dos o tres minuts i hi afegim la botifarra negra, la sal i rectifiquem de brou perquè quedi una mica més del doble de brou que d'arròs en volum. Quan bulli, hi posem l'arròs, que estarà a punt en 18 minuts, uns 8 minuts abans hi tirem les mongetes seques comprades cuites. Ha de quedar un arròs ni sec ni massa caldós. Ja es pot servir.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se