Carbassons farcits gratinats amb salsa Aurora

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata refractària gran (rectangular)
Un cassó gran
Uns estalvis
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Una espàtula metal·lica plana
Una safata plana metal·lica amb paper de cuina

Elaboració

Primerament, fem la bolonyesa com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, fem la salsa Aurora com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta fins el moment de fer-la servir.
Tot seguit, tallem els carbassons a lo llarg, en tires d'un dit de gruix, les salpebrem, les passem per farina, i tot seguit les fregim amb oli d'oliva.
Un cop fregides, les deixem en una safata amb paper de cuina.
A continuació, fiquem quatre llesques de carbassó ben ficades a la safata refractària i les anem omplint amb la bolonyesa.Tot seguit, les tapem amb una altre tira de arbassó, les cobrim amb la salsa Aurora, i tot seguit les cobrim amb formatge ratllat i uns daus de mantega pel damunt.
Seguidament, les fiquem en el forn a 180º, fins que el formatge ja és ben daurat, i ja les podrem servir a taula en la mateixa safata amb uns estalvis a sota.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se