Coliflor amb beixamel

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bullim la coliflor i la reservem escorreguda. Seguidament, fem un sofregit de ceba amb oli i a mig coure, hi afegim daus petits de pernil dolç.
Hi incorporem, també una cullerada de farina i ho remenem be perquè no ens quedin grumolls.
Hi aboquem la llet i continuem remenant fins que ens quedi feta la beixamel. Perquè quedi al punt la condimentem amb sal, pebre i nou moscada.
Finalment posem la coliflor en una safata d'anar al forn coberta amb la beixamel. Ho cobrim amb formatge ratllat i ho gratinem al forn.
Es pot servir amb cassoletes individuals o en safata gran.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se