Coliflor amb beixamel
Categoria:
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Coliflor
- Oli
- Farina
- Llet
- Nou moscada
- Sal
- Pebre
- Pernil dolç
- Ceba
- Formatge rallat
Elaboració
Bullim la coliflor i la reservem escorreguda. Seguidament, fem un sofregit de ceba amb oli i a mig coure, hi afegim daus petits de pernil dolç.
Hi incorporem, també una cullerada de farina i ho remenem be perquè no ens quedin grumolls.
Hi aboquem la llet i continuem remenant fins que ens quedi feta la beixamel. Perquè quedi al punt la condimentem amb sal, pebre i nou moscada.
Finalment posem la coliflor en una safata d'anar al forn coberta amb la beixamel. Ho cobrim amb formatge ratllat i ho gratinem al forn.
Es pot servir amb cassoletes individuals o en safata gran.
Comparteix aquesta recepta: