Quiché de formatge amb peres
Categoria:
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per 1 forma de 23 cm Ø.
- 250 grams de massa per coca
- Farina per treballar la massa
- 1 dl de crema
- 3 cullerades de crema fresca
- 2 ous
- Sal i pebre
- 100 grams de formatge Emmental
- 2 peres
- ¼ de manat de ruca
Elaboració
Preescalfa el forn a 190 graus
Estira la massa sobre una mica de farina i dóna-li una forma rodona
de 25 cm.
Col·loca la massa sobre una safata de forn folrada amb paper de forn.
Punxa la pasta amb una forquilla.
Barreja i bat la crema fresca amb la nata i els ous.
Assaona amb sal i pebre i reserva.
Ratlla el formatge en un recipient, amb el ratllador gruixut.
Talla a la meitat les peres, i retira el nucli.
Talla les meitats de pera en forma de ventall i distribueix per sobre de la massa.
Aboca per la superfície, la barreja reservada i escampa pel damunt el formatge.
Col·loca al centre del forn i cou durant uns 25 minuts.
Talla la ruca en trossos grans.
Retira la Quiché del forn i abans de servir escampa per sobre la ruca.
Comparteix aquesta recepta: