Macarrons a la Riojana

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Una escorredora
Una cassola gran de terrissa
Uns estalvis
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, una mica de mantega i sal, coem els macarrons fins que són cuits al "dente", els escorrem i els reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la cansalada tallada a tacs, el pernil tallat a tacs, el xoriç tallat a rodelles mitjanes, la ceba picolada, la fulla de llorer, i els alls laminats. Tot seguit, afegim el sofregit de tomàquet i el got de vi negre, i deixem que redueixi.
A continuació, afegim els macarrons, ho remenem amb una espàtula de fusta, ho corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, tot seguit espolsem el formatge ratllat pel damunt els macarrons, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se