Vinagreta de taronja i porradell
Ingredients
- Quatre gots grans de suc de taronja
- Quatre gots grans d'oli de girasól
- Sal
- Pebre negre en pols
- Mig manat de porradell ben picolat
- Un raig de vinagre de poma
Utensilis
Un atuell rodó de plàstic transparent amb tapa
Una batedora elèctrica
Un escorredor de sucs
Elaboració
Primerament, amb l'ajud d'un ganivet, picolem el porradell i el reservem.
Seguidament, en un atuell rodó de plàstic fiquem la mateixa quantitat de suc de taronja, com d'oli de girasol, i un bon raig de vinagre de poma.
Tot seguit, afegim un polsim de sal i pebre negre, i seguidament passem la batedora elèctrica i veurem que es converteix en una vinagreta fina i homogènia.
Seguidament, afegim el porradell picolat, i ja la tenim llesta per fer servir.
Tapada en el atuell amb tapa guardada en el frigorífic, la poden tenir uns quants dies.
En el moment de fer-la servir, hem de donar unes voltes amb el batedor de varetes abans.
Comparteix aquesta recepta: