Potatge de cigrons amb xixorrites i ous picolats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Uns estalvis
Quatre escudelletes de porcellana
Una sopera de porcellana blanca
Un cassó gran
Batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i sal, bullim els ous durant deu minuts, i un cop cuits els refredem, els pelem, els picolem i els reservem.
Seguidament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva sofregim: la ceba picolada, els alls aixafats, la fulla de llorer i dos cullerots de sofregit de tomàquet.
Quan tot plegat esta ben ofregit, afegim el got de vi i deixem que redueixi.
A continuació, afegim les xixorrites i deixem que cogui tot plegat dotze minuts, i ja podrem afegir el brou de pollastre i deixar que arrenqui el bull tot plegat uns vint minuts més.
Tot seguit, afegim els cigrons, els ous picolats, i una picada feta amb la batedora elèctrica amb: ametlles torrades, pa fregit, un all pelat i julivert picolat.
Un cop feta la picada, l'afegim a la cassola amb els cigrons, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la sopera de porcellana amb uns estalvis a sota, acompanyada de les quatre escudelletes.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se