Morralla de peix d’Arenys fregida

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Passem el peix per aigua i l’eixugem amb un drap o paper absorbent. No cal netejar el peix, en el sentit de treure-li les vísceres, escates, cap,…doncs com morralla és coneix el peix petit de platja, com: molls, llucets, palaies, cintes, crancs,…
Salem el peix i l’enfarinem amb farina especial per fregir. En una fregidora o paella fonda, hi posem abundant oli d’oliva
perquè ens cobreixi bé el peix, i quan l’oli està molt calent, amb cura, hi anem tirant el peix mica en mica i el deixem fregir, de tant en tant, sacsegem una mica la paella o fregidora (si el remenem amb una escumadora correm el risc de trencar-lo).
Quan estigui fregit del tot, depèn del tamany del peix, uns 5 minuts, és el més habitual (sol ser peix petit). Retirem el peix amb una escumadora i el posem al damunt de paper absorbent abans de servir-lo. Ja es pot emplatar i servir.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se