Ànec amb taronja
Ingredients
- Un ànec
- Dues tires de " bacón" gruixudes
- Dues copes de conyac
- Una ceba
- Dotze mongetes tendres
- Sis taronges
- Un pebrot petit
- Tres tomàquets madurs
- 1 pastanaga
Elaboració
Es fregeix l'ànec fet a trossos amb el bacon, el conyac i es deixa a foc lent duran una hora o hora i mitja, en una cassola de fang.
No oblideu tirar sal abans.
Amb una paella a part es pot fregir la ceba, junt amb la mongeta tendre i la pastanaga, també
feta a trossets.
En el moment que tots els ingredients estiguin ben fregits hi afegim el tomàquet barrejat, la sal i el suc de les taronges,de manera que tot quedi ben barrejat a la paella.
A continuacio passarem tot aquest sofregit pel turmix i el tirarem a la cassola amb l'ànec .
Hi afegirem unes quantes rodanxes de taronja per adornar i tot junt ho deixarem bullir un quart d'hora aproximadament.
Y a taula.
Comparteix aquesta recepta: