Fideuà de bolets i botifarra
Ingredients
- 700 g de Fideus per fideuà
- 8 Botifarres crues
- 600 g de Bolets variats (trompetes de la mort, ceps ...)
- 5 Dents d'all molt picats
- 2 Cebes picades
- Sal i pebre negre mòlt
- Oli d'oliva verge extra
- Caldo vegetal
- Julivert fresc i farigola
- Sal
Elaboració
En una cassola o paella gran, saltegem amb una mica d'oli a foc fort les botifarres trossejades fins que es daurin bé. Les retirem i reservem. Sofregim a foc baix els alls fins que es daurin lleugerament i hi afegim les cebes picades. Deixem coure fins que comenci a daurar-se el sofregit, molt suaument. Netegem i saltegem els bolets tallats a trossos els grans i guardem l’aigua que deixen anar. Incorporem a la cassola o paella gran, els bolets , la botifarra i els fideus i ho saltegem bé. Afegim a la paella elcaldo dels bolets, hi posem una micfa de sal i deixem coure durant aproximadament 15 minuts fins que la nostra fideuà hagi absorbit tot el brou. Si no tenim prou brou de bolets, hi afegim brou vegetal. La podem servir amb una mica d'allioli, julivert i farigola frescos per sobre (opcional).
Comparteix aquesta recepta: