Risotto amb espàrrecs i pernil serrà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela els espàrrecs i reserva les pells I les puntes.
Cou els espàrrecs junt amb les pells I les puntes, en el brou de verdures, durant uns 15 minuts, o fins que estiguin al dente.
Escórrer bé els espàrrecs i talla en trossos de 2 cm de llarg, i reserva.
Passa el brou per un colador i reserva.
Pela l'escalunya i picar finament.
Fregeix en l'oli calent, i quan comenci a rossejar, afegeix l'arròs.
Ofega uns instants i aboca el vi blanc, deixa reduir, agrega uns cullerots de brou, i cuina fins que lagí absorbit, remenant de tant en tant, segueix afegint cullerots de brou, fins que el risotto estigui cremós i al dente.
Esmicola el pernil serrà, i agrega al risotto, junt amb els espàrrecs, el formatge parmesà i la mantega.
Assaona amb sal i pebre i serveix adornat amb cerfull.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se