Pasta amb cigrons i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pica l'api, la pastanaga, la ceba, la meitat d'un grill d'all i 3 llesques de cansalada.
Fregeix aquesta barreja amb 2 cullerades d'oli, agrega els cigrons, i cuina breument, a continuació, afegeix 800 grams de brou de verdures i, d'ençà que comença a bullir, cou durant 25 minuts a foc suau i cobert.
Cuina la pasta per separat en aigua bullent amb sal, junt amb el safrà, fins que estiguin al dente, escorre i afegeix als cigrons bullint.
Cou tot durant altres 2 minuts, escampa pel damunt el julivert picat i serveix amb les 8 llesques de cansalada restants, fregides en una paella sense oli fins que es torna cruixent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se