Torró de crocant
Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 llimona
- 200 grs. d'ametlles crues
- 200 grs.d'avellanes torrades
- 400 grs. de sucre
- Un pols de canyella
- 2 xicres d'oli
Elaboració
Escaldar les ametlles, pelarles i torrarles una mica.
Fer un xarop a punt de caramel ambel sucre, un cullerot d'aigua i un raig de llimona.
Quan el xarop estigui a punt, tirar-hi les avellanes i les ametlles i deixar-ho coure tot plegat a foc viu fins que estigui espes i de color daurat fosc: a mig coure posar-hi la canyella.
Tenir un marbre untat amb oli,tirar-hi el crocant,treballar-lo una mica i servin-se d'un ganivet gros,untat amb oli, aplanar-lo i deixar-lo de 3 cm. de gruix, donan-li forma rectangular i deixan-lo acabar de pendre i refredar.
Comparteix aquesta recepta: