Torró de crocant

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Escaldar les ametlles, pelarles i torrarles una mica.
Fer un xarop a punt de caramel ambel sucre, un cullerot d'aigua i un raig de llimona.
Quan el xarop estigui a punt, tirar-hi les avellanes i les ametlles i deixar-ho coure tot plegat a foc viu fins que estigui espes i de color daurat fosc: a mig coure posar-hi la canyella.
Tenir un marbre untat amb oli,tirar-hi el crocant,treballar-lo una mica i servin-se d'un ganivet gros,untat amb oli, aplanar-lo i deixar-lo de 3 cm. de gruix, donan-li forma rectangular i deixan-lo acabar de pendre i refredar.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se