Patates estofades amb cansalada i xoriç

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola fonda de terrissa
Uns estalvis
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, tallem tant el xoriç com la cansalada a trossos menuts i els reservem.
Tot seguit, pelem les patates, les escantonem i les reservem en un atuell amb aigua.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva sofregim: la ceba picolada, els alls aixafats, el llorer, el xoriç i la cansalada.
Tot seguit, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet i dues cullerades de carn de pebrots xoricers, un got de vi blanc, i deixem que es fregeixi uns deu minuts.
A continuació afegim les patates i els hi donem unes voltes amb l'espàtula de fusta.
Tot seguit, cobrim les patates amb el brou de pollastre, fiquem el foc baix i deixem que cogui tot plegat fins que les patates ja són cuites.
Corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns set minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola i uns estalvis a sota.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se