Filets de llobarro a la planxa amb gnoquis amb maionesa d'estragó

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la maionesa d’estragó:

4 racions

Elaboració

De la maionesa d’estragó:

Piquem les fulles d'estragó, les posem en un bol amb l'ou, la sal i el pebre i ho emulsionem amb la batedora mentre hi anem afegint l'oli. Reservem la maionesa.

Dels gnoquis:

En una olla, hi posem abundant aigua i una mica de sal. Quan bull, hi tirem els gnoquis i ho deixem coure el temps que figura en el paquet. Els escorrem i reservem.

Del llobarro:

En una planxa antiadherent, hi posem un rajoli d’oli. Quan la planxa està ben calenta, salpebrem els filets de llobarro i els deixem coure uns 4 o 5 minuts per costat.

Per emplatar:

En un plat, hi posem 2 filets de llobarro per persona, al costat els gnoquis i per sobre els gnoquis la maionesa d’estragó. Ja es pot servir el plat.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se