Sopa de pollastre amb mandonguilles fideus i pistons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Una sopera gran de porcellana blanca
Cinc escudelletes de porcellana
Uns estalvis
Una paella gran
Una safata amb un paper de cuina
Un bol de vidre gran

Elaboració

Quan comprem tant la carn magre com la cansalada, demanem que ens la passin per la trinxadora.
A part, agafem el tros de pa sec i el remullem amb la llet natural, tot seguit, l'escorrem i el fiquem en el bol de vidre juntament amb la carn trinxada, un ou esclatat, sal, pebre negre, un all ratllat i julivert picolat. Seguidament, ho remenem tot plegat i fem unes mandonguilles de mida més aviat petites, les passem per farina, les fregim amb oli d'oliva, i les reservem en una safata amb un paper de cuina.
A continuació, fiquem el brou de pollastre a la cassola fonda i deixem que arrenqui a bullir.
Seguidament, corregim de sal i hi afegim els pistons i els fideus i deixem que cogui tot pegat fins que estiguin cuits.
Tot seguit, afegim les mandonguilles, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la sopera amb uns estalvis i cinc escudelletes.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se