Patates estofades amb arròs i cloïsses

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Uns estalvis
Un cassó gran
Un colador fí
Un bol de vidre gran
Una sopera de porcellana blanca
Cinc escudelletes de porcellana

Elaboració

Primerament, en un cassó amb dos dits d'aigua, obrim les cloïsses i les reservem tot colant el suc, i el reservem.
Seguidament, pelem les patates, les escantonem i les reservem.
A continuació, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la ceba picolada, els alls aixafats,
i el llorer.
Quan tot plegat és ben sofregit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, un got de ví blanc, i deixem que redueixi. Seguidament, afegim les patates, els hi donem unes voltes, i les cobrim amb aigua, el brou d'obrir les cloïsses, i uns brins de safrà.
Deixem que arrenqui a bullir amb el foc mitjà, tot seguit hi afegim l'arròs i les cloïsses, i deixem que cogui tot plegat fins que tant les patates com l'arròs estiguin cuits .
Corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat cinc minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la sopera amb uns estalvis a sota, i les cinc escudelletes.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se