Patates bullides amb pebre vermell i oli d'oliva

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Un cassó gran
Un plat pla de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, netegem les patates a raig d'aixeta i les posem a coure en un cassó amb aigua i un polsim de sal, amb la seva pell.
Quan ja són cuites, les deixem refredar i amb l'ajuda d'un ganivet, les tallem en dues meitats a lo llarg.
Seguidament, les posem cara amunt ben repartides en el plat, les espolsem amb una mica de sal i pebre vermell dolç, i ja per acabar les reguem amb un bon raig d'oli d'oliva verge, i ja les podrem servi a taula.

40min

Notes

En una gran superfície de Reus, hi han unes patates de mida petita, que són adients per fer aquesta recepta.
Aquesta recepta, tant pot servir com a primer plat, com a guarnició.
Com a primer plat,farem tants plats com persones seguin a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se