Sobrecuixes de pollastre amb samfaina

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per a la samfaina:

4 racions

Elaboració

Del pollastre:

En una cassola amb oli abundant saltem les sobrecuixes de pollastre salpebrades.
Quan estiguin daurades , hi afegim el tomàquet, la ceba, el porro i l'all, tot tallat a trossos.
Preescalfem el forn a 180 graus.
Baixem el forn a 160 graus. Hi posem la cassola i deixem coure durant uns 70 minuts.

De la sanfaina:

En una paella amb una mica d'oli saltem la ceba i el pebrot tallats a dauets durant uns 5 minuts.
Després, hi afegim el carbassó també tallat a dauets i ho deixem coure durant uns 3 o 4 minuts més.
A continuació, hi afegim l'albergínia també tallada a dauets i ho deixem coure durant uns 3 o 4 minuts més.
Rectifiquem de sal,si cal. Hi afegim el sofregit, ho remenem bé i ho deixem coure tot junt durant 5 minuts.

Per acabar:

Emplatem un parell de sobrecuixes de pollastre per persona, ho salsem amb el suc de la seva cocció i hi posem la samfaina al costat.

1h 35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se