Braó de porc guisat amb salsa de bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la salsa:

1 racions

Elaboració

Escalfem el forn a 220 graus i hi posem els braons junt amb tots els ingredients (les verdures tallades petites i els alls sencers) i ho tapem amb paper d’alumini, deixant-ho unes 2 hores.
Uns 30 minuts, abans de treure’ls del forn, retirem el paper d’alumini perquè s’enrosseixin.
Comprovem si ja són tous i si cal els deixem una estoneta més.

De la salsa:

Per fer la salsa, traiem l’oli sobrant i amb la mateixa plàtera la posem sobre els fogons i ho regem amb vi ranci deixant-ho reduir, a la vegada que desengreixem tota la plàtera. A continuación, Hi afegim el brou i ho colem en un altre recipient. Aquest el posem a bullir amb la cullerada de concentrat de bou, i hi afegim els bolets que abans haurem saltejat en una paella. Per espessir la salsa, desfem una culleradeta de maicena i li afegim.
Deixem que bulli tot junt fins que espesseixi.
Un cop feta la salsa l’afegim amb els braons i ho deixem 4 o 5 minuts més abans de servir-ho.

2h 20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se