Calamars a la romana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netegem els calamars i els tallem a rodanxes.
Agafem els calamars, els enfarinem i els espolsem una mica, que quedin sense grumolls de farina.

De la massa per arrebossar els calamars:

Posem en un bol els dos ous debatuts, la farina, el llevat i el raig de sifó ben fred i una mica de sal. Ha de quedar una barreja amb una textura espessa però no massa, perquè al sucar les rodanxes de calamar la barreja ha de enganxar-se, si veieu que queda massa espessa podeu afegir-hi una mica sifó i poseu una mica més de farina si queda massa clara.

Per fregir els calamars:

Posem al foc una paella amb bastant oli, quant està calent, anem sucant les rodanxes amb la barreja del arrebossat, i les anem posant a la paella. Deixem daurar un parell de minuts per cada costat i les posem a sobre d’un paper de cuina per escórrer be la resta d’oli.
El servim acompanyats amb mitja llimona (opcional). Jo, sense llimona doncs no perden gust.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se