Conill fregit amb alls i ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Un wok gran
Uns estalvis

Elaboració

Primerament, salpebrem el conill i el sofregim en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, a foc viu fins que estigui ben enrossit.
A part, en un wok amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: les sis cebes tallades a juliana, juntament amb els alls aixafats, un grapat de grans de pebre negre i dues fulles de llorer.
Deixem que coguin les cebes a foc baix, fins que veiem que començen a ser toves, i els hi afegim un got de vi ranci, un dit d'aigua, corregim de sal i deixem que s'acabin d'estovar.
Tot seguit, ho afegim a la cassola amb el conill i deixem que s'acabi de coure tot junt, fins que el conill estigui ben cuit, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se