Bròquil, calçots i alls tendres estofats amb xoriç (xistorra)

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Un cassó gran
Una escorredora

Elaboració

Primerament, netegem el bròquil, el tallem en botons i el fiquem a coure amb aigua, sal i un brot de julivert, fins que sigui cuit al "dente", l'escorrem i el reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els calçots, els alls tendres i el xoriç, i quan tot plegat és ben sofregit, afegim una cullereta de pebre vermell i mig got de vi blanc, i tot seguit afegim el bròquil, hi donem unes voltes i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més i ja ho podrem treure-ho a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se