Mongetes del ganxet fregides amb duet de botifarres i cansalada
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de mongetes del ganxet cuites
- Vuit rodanxes de botifarra de perol blanca de mig dit de gruix
- Vuit rodanxes de botifarra culana negra de mig dir de gruix
- Vuit trossos de cansalada de panxeta de dos dits d'ample i mig dit de gruix
- Oli d'oli d'oliva
- Julivert picolat
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata plana de porcellana blanca
Una aranya de filferro
Elaboració
Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim les mongetes i quan estàn una mica rossetes, les fiquem a la safata ben repartides amb força julivert espolsat pel damunt.
Tot seguit, agafem la botifarra blanca i la negra i les marquem una mica a la paella i tot seguit les fiquem d'amunt les mongetes.
A part, fregim els talls de cansalada fins que estan una mica "rostillons" i els repartim pel damunt de les mongetes.
A continuació, ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes: La cuina d'hivern Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2993 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.