Estofat de vedella amb pastanagues i cols de Brussel·les

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fiquem els daus de carn en un escorredor, perquè la carn deixi anar la sang que pugui tenir.
En el mateix escorredor, empolvorem farina per sobre la carn, i també sal i pebre.
Agafem una cassola i li tirem un bon rajolí d'oli.
Quan aquest està ben calent, hi tirem els quadradets de carn, però no hem d'esperar a que es fregeixin del tot.
Només que agafin color per tots costats.
Un cop han agafat color, sense treure la carn de la cassola.
Hi afegim els tes grans d'all, la ceba ben picada i el tomàquet que haurem ratllat abans.
Ho remenem tot una mica.
Tot seguit, hi fiquem el vi ranci, i deixem que redueixi.
Pelem i tallem les pastanagues a rodanxes.
Rentem les cols de Brussel·les.
Tirem el caldo a la cassola, la carn té de quedar coberta de caldo.
També hi afegim una mica de canyella, una mica de nou moscada, i una fulla de llorer.
Ho remenem bé i deixem la cassola ben tapada.
Deixem coure, a foc lent durant uns 60 minuts. Anem remenant de tant en tant.
Quan portem uns 30 minuts, hi afegim les pastanagues a rodanxes i les cols de Brussel·les.
Comprovem que la carn estigui tova, sinó ho deixem coure uns 10 minuts més.

1h 15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se