Cargols a la cassola amb xoriço

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

3 racions

Elaboració

Per bullir els cargols:

Fem dejunar els cargols durant una setmana.
Els rentem amb aigua força vegades i els posem en una olla amb aigua freda fins que bullin.
Els escorrem i bullim amb aigua i les herbes aromàtiques uns 20 minuts.

Per la resta del plat:

En una cassola amb l’oli i el llard, hi fregim els trossos de xoriço amb la ceba ben picada, el tomàquet ratllat i els alls.
Quan estigui cuit (uns 15 minuts), hi posem els cargols.
Ho cobrim amb aigua.
Hi posem sal i pebre.
Ho deixem coure una estona tot junt, uns 10 minuts.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se