Mantecados

Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Utensilis

Motllos amb formes per fer galetes
Un morter o una picadora

Elaboració

Primer de tot haurem de pelar les atmetlles torrades i les picarem amb el morter o amb una picadora, procurant que no quedin massa moltes.
Barregem el sucre, el llard, les atmetlles picades, l'anís i la pell de llimona ratllada en un bol, amb una forquilla.
Després anirem afegint la farina i la pastarem una estona amb les mans, fins que es pugui fer una bola homogènia. La masa té tendència a trencar-se, però quan es cogui, quedarà ben compactada.
Deixem reposar la massa a temperatura ambient durant 1 hora.
Estirem la massa amb el corró a sobre del marbre de la cuina. Hem de fer una capa d'uns 8 mm.
Amb els motllos fem els "mantecados" i els coloquem a la safata del forn a sobre d'un paper vegetal. Per colocar-los a la safata ens ajudarem dels motllos.
Els coem al forn a 170 graus durant 10 minuts, aproximadament.
Els deixem refredar i ja els tenim a punt de menjar.

45min

Notes

Amb aquestes quantitats poden sortir uns 40 "mantecados".
Es poden guardar en una capsa de llauna, de vidre o de plàstic durant bastants dies.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se