Ous Canigó

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Quatre cassoletes rodones per fer ous al plat
Quatre plats de postre amb un tovalló de paper
Unes pinces pel forn
Una placa gran pel forn

Elaboració

Primerament, agafem les cassoletes i les untem amb una mica de mantega.
Seguidament, en cada cassoleta esclatem dos ous, els espolsem amb un polsim de sal, i els tapem amb dues llesques de formatge per fondre.
Ja per acabar ho cobrim amb formatge parmesà ratllat, ho enfornem a 180º, fins que el formatge ja és daurat, i ho retirem del forn.
A continuació, amb l'ajud de les pinces del forn fiquem les cassoletes en plats de postre amb un tovalló de paper, i ja ho podrem servir a taula.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se