Delícies de rap en salsa verda

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la salsa verda:

2 racions

Elaboració

De la salsa verda:

Pelem i tallem els alls a trossos petits, els posem amb oli que cobreixi el cul de la paella, els deixem enrossir una mica, afegim la farina remenant una miqueta, i a continuación, hi tirem el vi i el caldo de peix.
A part tallem el julivert petit i l’afegim a la paella deixant que bulli tot junt. Si veiem que s’espesseix massa hi afegim més caldo de peix.

Del rap:

Triturem la ceba en un robot.
En una paella calenta amb oli, sofregim la ceba fins que quedi daurada.
Tirem una cullerada de farina a la ceba i anem barrejant fins que comenci a espassar.
Posem sal al peix i l'afegim a la paella amb la ceba i la farina. Sacsegem la paella perquè el rap no s'enganxi.
Quan el rap ja estigui una mica cuit, el girem.
Hi posem les cloïsses fins que sobrin.

Per acabar el plat:

Posem en un plat, els talls de rap (dos per persona amb tres cloïsses), hi tirem er sobre la salsa verda.
Ja es pot servir.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se