Parmentier de carbassa i col-i-flor

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Una premsadora (passapurés)
Un atuell amb tapa

Elaboració

Primerament, pelem la carbassa, la tallem en trossos menuts, i tot seguit fem el mateix amb la patata, la ceba i la col-i-flor.
Seguidament, en la cassola fonda ho sofregim tot plegat amb un raig d'oli d'oliva, i quan tot plegat ja esta ben fregit, fiquem aigua que cobreixi les verdures, i ho deixem coure fins que estiguin cuites.
A continuació, escorrem les verdures les passem per la premsadora i les fiquem en el cassó on acabarem de fer el parmentier.
Fiquem el foc baix, afegim un raig de nata líquida, un polsim de sal i nou moscada, i anem remenant amb el batedor de varetes uns deu minuts, i tot seguit ho espolsem amb força julivert
picolat, i ja ho podem deixar refredar i guardar-ho en un atuell amb tapa fins que el necessitem fer servir.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, més que un plat és una guarnició molt adient per molts tipus de plats.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se