Pastís de Truita

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Elaboració

Cal fregir a foc lent cada verdura per separat. A poc a poc.
Un cop fregida, deixar escórrer molt bé, cada una d’elles per separat. Això ens evitarà que un cop muntem el pastís, faci suc.
Un cop tenim les verdures a punt i escorregudes, començarem a fer les truites. Podeu batre tots els ous junts i anar afegint a ull.
Les truites han de quedar primes ( podeu veure la imatge ). A la base posar la truita de patates i anem posant la resta per ordre que us he posat els ingredients. Carxofes, ceba, pèsols, etc
Un cop muntat el pastís de truita, el podeu decorar com més us agradi. També es pot cobrir amb tomàquet sofregit o maionesa.
Els atrevits/es podeu fregir al mateix temps diferents verdures en dues paelles per guanyar temps.

2h

Notes

Aquesta és una recepta que faig molt en festes. Cal tenir paciència i temps, però el resultat final val la pena ! Tant per ho bona que queda, com per el que llueix un cop a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se