Pastís de Truita
Categoria:
Tipus de plat: Truita
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 patates mitjanes.
- 4 carxofes.
- 2 cebes de Figueres mitjanes. Cal caramellitzar-la.
- 150gr de pèsols cuits.
- Tomàquet fregit amb una mica de pernil tallat petit.
- 2 carabassons.
- 2 albergínies.
- 5 pastanagues.
- 150gr. De mongetes seques cuites.
- Aproximadament 15 ous.
Elaboració
Cal fregir a foc lent cada verdura per separat. A poc a poc.
Un cop fregida, deixar escórrer molt bé, cada una d’elles per separat. Això ens evitarà que un cop muntem el pastís, faci suc.
Un cop tenim les verdures a punt i escorregudes, començarem a fer les truites. Podeu batre tots els ous junts i anar afegint a ull.
Les truites han de quedar primes ( podeu veure la imatge ). A la base posar la truita de patates i anem posant la resta per ordre que us he posat els ingredients. Carxofes, ceba, pèsols, etc
Un cop muntat el pastís de truita, el podeu decorar com més us agradi. També es pot cobrir amb tomàquet sofregit o maionesa.
Els atrevits/es podeu fregir al mateix temps diferents verdures en dues paelles per guanyar temps.
Notes
Aquesta és una recepta que faig molt en festes. Cal tenir paciència i temps, però el resultat final val la pena ! Tant per ho bona que queda, com per el que llueix un cop a taula.
Comparteix aquesta recepta: